Vernieuwde website voor de KSZ

Nieuwe CMS en nieuwe look voor de website van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid

Alle projecten

Onze opdracht

Onze opdracht bestond erin de website een make-over te geven en alle bestaande inhoud over te zetten naar een nieuwe CMS.

De bezoekers navigeren nu vlotter door de website van de Kruispuntbank van de Sociale Zekerheid(Nieuwe venster) dankzij de krachtige zoekmachine, de vereenvoudigde structuur en de gerichte inhoud. De zoekresultaten voor documentatie, aanvragen en beraadslagingen zijn nog relevanter.

Dit deden we

Het WebAgency migreerde de volledige inhoud naar een nieuw CMS, elasticMS, en ontwikkelde een website met een moderner en responsiever design.

Technologische migratie

De inhoud werd overgezet van Drupal naar elasticMS. Deze CMS is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van de overheidsdiensten. De prestaties van de website zijn verbeterd dankzij de geoptimaliseerde technologische architectuur.

Look & feel

De website ziet er anders uit. Hij oogt modern en fris en bevat nu ook nieuwsberichten en posts. Hierdoor vinden gebruikers makkelijker hun weg en zijn ze beter geïnformeerd. Ook de structuur van de website is eenvoudiger.

Verbeterde mobiele versie

De website heeft een verbeterde mobiele versie. Hij is volledig responsief, hij past zich aan aan de verschillende schermformaten van de gebruikers. De gebruikerservaring is erop vooruitgegaan.Toegepaste vakkennis

  • Projectmanagement
  • User experience (UX)
  • Grafisch ontwerp
  • Migratie van bestaande inhoud
  • Migratie van technologie
  • Ondersteuning

Overtuigd? Praat met ons over uw project…

Contacteer ons