Expertise

Uw webproject tot een goed einde brengen, van concept tot ingebruikname van de site en daar nog voorbij? Voor elke fase hebben we experten in huis.

Strategie en projectbeheer

Projectleider

Onze projectleiders zijn bij uitstek de mensen die het overzicht bewaren. Als ervaren dirigenten sturen ze hun teams in de richting van een harmonieus resultaat. Ze bewaken de kwaliteit, doen aan risk management en houden terwijl de budgetten in het oog. Dankzij hen beantwoordt uw website op alle vlakken aan uw wensen. De projectleider maakt een inschatting van de tijd en het budget nodig voor uw site. De analist en de webmaster helpen hem hierbij.

Webmaster

De webmaster is de belangrijkste contactpersoon de uitvoering van uw webproject. Hij of zij helpt u bij het definiëren van uw noden, doet de opvolging van het project, maakt de informatie-architectuur en stelt de testprotocollen op. De webmaster volgt alles op en test de site in de verschillende fases van ontwikkeling.

Een omdat een goede website leeft, houdt het verhaal houdt niet op met de publicatie online. Het dagelijkse beheer en het onderhoud van uw site zijn in ook handen van de een webmaster. Hij of zij is tevens uw aanspreekpunt wanneer u een aanpassing wilt, bijvoorbeeld het actualiseren van een document, een nieuwsbericht publiceren, of het design aanpassen.

Analist

Wat moet uw website allemaal kunnen? Hoe spelen we dat technisch klaar? Hoeveel tijd is ervoor nodig, en hoeveel zal het project gaan kosten? Samen met u vinden onze analisten antwoorden op deze vragen. Daarna volgen ze de ontwikkeling van uw project op en testen ze de resultaten.


Gebruikerservaring optimaliseren

UX-expert

Wordt u om de haverklap gecontacteerd door bezoekers die op uw site niet vinden wat ze zoeken? Onze experten in User Experience (UX) zorgen ervoor dat de . Die zorgt ervoor dat de gebruikersinterface van uw website begrijpelijk en gebruiksvriendelijk is.

Onze UX-experten maken: eerst en vooral een grondige analyse van uw vraag, uw bestaande website en uw doelpubliek. Gewapend met die kennis trekken ze naar uw gebruikers, om te horen waar zij naar op zoek zijn en wat ze praktisch vinden. In een volgende fase maken onze experten maquettes en flows. Die leggen ze opnieuw voor aan de gebruikers, en waar nodig doen ze aanpassingen.

Staat een site of een toepassing online, dan voeren onze UX-experten audits (‘expert reviews’) uit om te kijken hoe het beter kan.

Designer

Onze designer geeft uw site een gezicht. Als u dat wilt, werkt hij de volledige visuele communicatie uit, zowel voor het web als op papier. Logo’s, infografieken, maquettes, of een grafische stijlgids? U bent bij onze designer aan het juiste adres.

Design is zijn dada, maar vergis u niet: onze designer is méér dan een estheet. Met kleuren, afbeeldingen en compositie helpt hij de bezoekers van uw site om uw boodschap te begrijpen of uw diensten vlot te gebruiken.

Webcopywriter

Een mooie site, da’s fijn. Een mooie site met inhoud, da’s nog veel fijner!

Een website bereikt pas zijn doel als zijn boodschap duidelijk is en afgestemd is op zijn publiek. Laat dat nu net de specialiteit van onze copywriters zijn. Zij schrijven krachtige en vlotte webteksten, nieuwsberichten, handleidingen... in een taal die uw lezer begrijpt.

Onze copywriters kunnen ook bestaande teksten nakijken, op punt stellen en/of vertalen.

Als u dat wenst, geven onze copywriters ook een opleiding ‘Schrijven voor het web’ aan uw medewerkers.


Ontwikkeling en webintegratie

Ontwikkelaar

Hoe ze het precies doen, weten we niet zeker, maar onze ontwikkelaars scheppen CMS’en (Content Management Systems) uit Javascript of PHP.

Aangedreven door een mix van cafeïne en informaticakennis zorgt de ontwikkelaar voor de technische ontwikkeling van uw site of app. De basis waarop hij bouwt zijn de functies en specificaties die de analist vastgelegd heeft.

Webintegrator

Hebt u een knap ontwerp en een sterke tekst? Onze webdevelopers vertalen ze in HTML, CSS en JavaScript en plaatsen alles op het web. Ze zorgen er bovendien voor dat uw site er op een mobiel toestel even goed uitziet als op een pc.

Goed om weten: ook de richtlijnen voor een toegankelijk web hebben geen geheimen voor hen.


Onderhoud

Glossariumbeheerder

Een glossarium is een soort woordenboek van alle gegevens die voorkomen in een aangifte. Het bevat de gestandaardiseerde formaten die nodig zijn om tools te ontwikkelen voor de overdracht van grote hoeveelheden gegevens aan de sociale zekerheid.

Onze glossariumbeheerders analyseren de aanvragen tot uitbreiding of verandering en laten de glossaria evolueren volgens de noden van uw business.

Tester

Uw publiek gebruikt uw site of app met Google Chrome, Edge of Firefox, op een groot of een piepklein scherm. Hoe dan ook: alles moet functioneren en er goed uitzien.

Onze testers bekijken uw website of toepassing met een resem browsers en op een waaier van toestellen. Moet er iets gecorrigeerd worden, dan hebben zij het gezien!

SEO Manager

Nagaan wat de beste zoektermen zijn of de zoekmachine-optimalisatie? Onze SEO Manager kent er alles van. Hij controleert regelmatig onze websites en doet aanbevelingen om de performantie ervan te verbeteren.

Contentbeheerder

Dankzij onze contentbeheerders is uw site altijd up-to-date! Onze CMS-experten (Content Management Systeem) publiceren alle nieuwe of te actualiseren inhoudselementen en passen uw site zo snel als mogelijk aan.


Overtuigd? Praat met ons over uw project…

Contacteer ons